U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Bonduelle brengt transparantie en start met Nutri-Score logoBekend in het supermarkt schap, de groenten in blik en in het vriesvak van het merk Bonduelle. Het Franse bedrijf heeft besloten om, na Frankrijk en België, nu ook in Nederland op de verpakkingen de nutri-score te gaan weergeven. Het is een logo dat de consument helpt om een gezonde keuze te maken. In de maand mei zal dit ingevoerd worden.

Read More

Labels:

Posted in Blog By Wouter 1

De 5 redenen waarom je omega-3-vetzuren op peil moeten zijnIn vele diëten zit vis in het week-menu. Vette vis wel te verstaan. Het woord vet klinkt al gelijk tegenstrijdig, maar de goede vetten in vis hebben veel voordelen voor de gezondheid. De visvetten zitten vol met omega-3, wat een nuttige toevoeging is je gezondheid. We geven je de vijf belangrijkste redenen waarom dit belangrijk is.

Read More
Posted in Blog By Wouter 1

Hoewel het voor veel Nederlanders de laatste weken in lockdown wat losser gaat qua eetpatroon en sporten, is het juist nu nodig om meer focus te hebben op een gezonde levensstijl. Een goede gezondheid is een belangrijke factor om complicaties te voorkomen bij een virusinfectie. Dat stellen onderzoekers van het Leids Universitair Medisch Centrum en TNO.

Read More
Posted in Blog By Wouter 1

Er is tegenwoordig een grote selectie aan voedingssupplementen te krijgen, die je ondersteunen in je gezondheid, je weerstand verbeteren, helpen met afvallen of je helpen betere prestaties te krijgen bij krachttraining. Zie je door de bomen het bos niet meer, om te bepalen wat nou echt nuttig is voor jou? Het IVG heeft nu online vele antwoorden.

Read More

Labels:

Posted in Blog By Wouter 1

Keto dieetHet keto dieet is meer en meer in opkomst. Het koolhydraat-arm dieet wordt steeds populairder. Je kan er positieve resultaten mee bereiken, maar in de beginfase is het voor je lichaam erg wennen. De omschakeling zorgt soms voor de 'Keto Griep' waardoor je slecht slaapt. Gelukkig zijn hier makkelijke oplossingen voor. 

Read More
Posted in Blog By Wouter 1

Eet je volledig vegan? Dan is dat natuurlijk super voor dieren, het klimaat en grotendeels ook voor jezelf. Alleen als je compleet plantaardig leeft, hou dan wel in je achterhoogd dat niet al het vegan-voedsel beter voor jou is. Vooral het snackvoedsel dat vegan is, is ongezonder dan de normale snacks. 

Read More
Posted in Blog By Wouter 1

Links van partners

06-02-2020 15:06

Read More
Posted in Blog By Wouter 1

Magnesium zorgt voor betere hartgezondheidVrouwen na de menopauze vormen een belangrijke risicogroep voor hart-en vaatziekten. Om uit te zoeken is gekeken naar de gegevens van 153.000 vrouwen, die in Amerika hebben deelgenomen aan het WHI (Women's Health Initiative). Het onderzoek bracht verrassende resultaten naar boven hoe deze risicogroep beter geholpen kan worden. 

Read More
Posted in Blog By Wouter 1

Wat doet collageen?

04-12-2019 15:42

Het is een heel belangrijk eiwit voor jouw lichaam: Collageen. Waarom? Het is een onderdeel van het bindweefsel, wat in het hele lichaam zorgt voor stevigheid. Van alle eiwitten in het lichaam, is 30 procent collageen. Belangrijk dus om hier aandacht aan te besteden! We geven je hieronder een korte uitleg.

Read More
Posted in Blog By Wouter 1

Als je over het internet surft zie je vele websites waar het wordt bestempeld als een topproduct tegen acne: Slakkenslijmgel.

Read More
Posted in Blog By Wouter 1
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
[profiler]
Memory usage: real: 10485760, emalloc: 7883640
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem